Новини Обратно към Новини

Гранд Хотел Варна е носител на наградата на WTA за Най-добър спа комплекс в България за 2010 г. и на БХРА за Ваканционен комплекс на годината

20.03.2020

Гранд Хотел Варна е носител на наградата на WTA за Най-добър спа комплекс в България за 2010 г. и на БХРА за Ваканционен комплекс на годината

След като неотдавна получи престижната награда на Световната Туристическа Асоциация (World Travel Assosiation) за «Най-добър спа комплекс в България за 2010 г.»,  «Гранд Хотел Варна Резорт и СПА» бе награден за «Ваканционен комплекс на годината» от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). На официална церемония на 25 ноември в София, БХРА отличи за 14-ти пьт професионалистите в сферата на туризма.

Събитиетo се проведе под патронажа на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков, като най-много награди получиха хотели и ресторанти от Варна и Бургас. Председателят на БХРА Благой Рагин благодари на присъстващите за постиженията им през 2010 г.

"Гранд хотел Варна Резорт и СПА" бе награден за "Ваканционен комплекс на годината", а неговият генерален мениджър Иван Портних стана най-добър хотелски мениджър на 2010 г.

Гранд хотел „Приморец” пък получи наградата за най-добър хотел в категорията „СПА”. Сред победителите в другите категории са хотел "Берлин Парк Витоша" - София ("Парк хотел на годината") и хотел "Троян Плаза" - Троян ("Хотел за семинарен и екстремен туризъм"). Наградата за устойчиво развитие в туризма стана притежание на хотел "Севлиево Плаза" - Севлиево. За приноса си в развитието на детския и юношеския туризъм у нас бе отличен Стефан Трифонов, директор на Международния център за детски и юношески туризъм "Мистрал 2" - Свети Влас. Ресторант "Панорама" спечели наградата за най-добър гурме ресторант в България.

Община Бургас взе приз за ползотворна работа с бранша, а фондация "Созопол" е с най-голям принос в изграждането на добрия туристически имидж на България.

Вземете вашата BT FAN Silver карта за отстъпка

Абонирайте се за горещи оферти!

Харесайте Гранд Хотел Варна във Facebook!
Тук ще намерите най-добрите оферти за лятна ваканция!

X